Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.
Ο έλληνας διεθνής μπορεί να έχει ανεβάσει ρυθμούς, όμως αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως μπορεί να είναι έτοιμος για το ματς με τη γερμανική ομάδα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, διότι ενδέχεται να κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.
Γι’ αυτό ο Πορτογάλος… σπάει το κεφάλι του, εξετάζοντας τις εναλλακτικές επιλογές, καθώς θέλει να τερματίσει η ομάδα του στην πρώτη θέση του ομίλου της, ώστε να προκριθεί απευθείας στους «16» και να αποφύγει τα μπαράζ.
Μετά και τη χθεσινή νίκη στο Αγρίνιο, οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τους Αετούς, οι οποίοι χθες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λιψία και σε δέκα ματς στην Bundesliga μετρούν μόλις μία νίκη (κόντρα στην Μπάγερν), έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες και βρίσκονται τρεις βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει φυσικά τον Παπ Αμπού Σισέ για το παιχνίδι με την Άιντραχτ, διότι είναι τιμωρημένος, και γι’ αυτό χθες αγωνίστηκε ο Μπα, προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό και να είναι 100% έτοιμος.
Όσον αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Γιάν Εμβιλά, που δέχτηκαν κάποια χτυπήματα στο Αγρίνιο, δε φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό κανένας από τους δύο.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.
LIVE: Άρσεναλ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Γουλβς για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.