Στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο 7 με 4.005 βαθμούς παρέμεινε η Μαρία Σάκκαρη.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν άλλαξε θέση στην κατάταξη που ανακοίνωσε σήμερα η WTA, όπως και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που είναι πάντα στην 185η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με 369 βαθμούς, ενώ στο νούμερο 198, με 350 βαθμούς, ανέβηκε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, κερδίζοντας επτά θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Στην κορυφή παραμένει η Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία.
Η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής:
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Ρέξαμ – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέξαμ – Τσέλσι για τη φάση των «16» του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
Ο διαιτητής Πολυχρόνης έδωσε εύκολα πέναλτι σε πτώση του Ελίασον στην περιοχή, όμως παρενέβη σωστά το VAR και πήρε πίσω τη φάση για θέατρο του εξτρέμ της Ένωσης.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 27η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.