Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα Γιάννενα ο κιθαρίστας του Ozzy Osbourne

Στα Γιάννενα ο κιθαρίστας του Ozzy Osbourne

Ο Έλληνας κιθαρίστας θα παρουσιάσει το νέο του δίσκο «Quantum Leap».

Στα Γιάννενα βρίσκεται ο διάσημος Έλληνας κιθαρίστας Gus G προκειμένου να παρουσιάσει το νέο του δίσκο «Quantum Leap».

Ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες παγκοσμίως, τιμά το όργανο και οδηγεί τον ακροατή σε ένα ταξίδι κιθαριστικής τέχνης και ήχων.

Το «κβαντικό» άλμα (Quantum Leap / τίτλος του album) της μουσικής του εξέλιξης και καριέρας μόλις κυκλοφόρησε σε ολα τα δισκοπωλεία και τις ψηφιακές πλατφόρμες .

Δεν είναι μυστικό πως ο Gus G ανήκει στην παγκόσμια ελίτ των μεγαλύτερων βιρτουόζων της κιθάρας.

Όχι μόνο επειδή έπαιξε ζωντανά στις μεγαλύτερες σκηνές και φεστιβάλ ανά τον κόσμο στο πλευρό του Ozzy Osbourne , για 8 χρονιά και ηχογραφώντας μαζί του το album SCREAM , αλλά και καθιερώνοντας την φήμη του κερδίζοντας συνεχώς ένα πιστό κοινό οπαδών τόσο με την μπάντα του «Firewind» όσο και με το προσωπικό του project που φέρει το όνομα του «Gus G.».

Στο νέο του album «Quantum Leap» ο Gus G. συνεχίζει στο εμπνευσμένο μονοπάτι του, αυτή τη φορά επικεντρωμένος όσο ποτέ στην άψογη του αισθητική για δημιουργία. Το «Quantum Leap» είναι ένα ολοκληρωμένο και πλήρες κιθαριστικό album που πολλοί άνθρωποι θα ζήλευαν. Ο Gus G. για ακόμη μια φορά συνεργάστηκε με τον επί χρόνια συνοδοιπόρο του στα θέματα παραγωγής Dennis Ward, με έντονη συμμετοχή και άποψη από τον ίδιο τον Gus G. ως προς την εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα την μίξη και το mastering του album του.

Δυνατά “metal” κομμάτια σε αρμονία με τις μελωδικές γραμμές και τα κιθαριστικά θέματα κάνουν αυτό το album ολοκληρωμένο. Το «Quantum Leap» είναι ένα προσωπικό album, αφιέρωμα στον ίδιο τον σπουδαίο κιθαρίστα και δημιουργό.

Ο Gus G. , o οποιος έχει επισκεφθεί ήδη 4 φορές την πόλη των Ιωαννίνων με το προσωπικό του σχήμα αλλά και με το ιστορικό συγκρότημα Firewind , με απόλυτη επιτυχία , έδωσε υπόσχεση πως θα επιστρέψει σύντομα στα Γιάννενα , για συναυλία αλλά και για να γυρίσει video clip!

Πηγή: Epirusgate

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024