Εθνική Ελλάδας – Με 1.500 Έλληνες στο πλευρό της κόντρα στη Σουηδία
Τη συμπαράσταση 1.500 φιλάθλων της θα έχει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στον «τελικό» κόντρα στη Σουηδία
Η εθνική μας ομάδα, μετά το σημαντικό διπλό στο φινάλε κόντρα στη Γεωργία με 2-0, παίζει την Τρίτη έναν «τελικό» κόντρα στη Σουηδία, για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Το ματς με τους Σκανδιναβούς είναι κομβικής σημασίας, αφού η εθνική μας ομάδα σε περίπτωση νίκης σκαρφαλώνει στους 12 βαθμούς, όσους έχει και η Σουηδία, αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά θα είναι δεύτερη.
Στη Σουηδία για το ματς θα έχει και σημαντική υποστήριξη η γαλανόλευκη, καθώς θα βρεθούν στις κερκίδες 1.500 Έλληνες, για να βοηθήσουν την εθνική μας ομάδα.
Συγκεκριμένα, οι Σκανδιναβοί ενημέρωσαν ότι θα διαμορφώσουν χώρο για 1.200 Έλληνες, ενώ περίπου 300 ακόμα θα βρίσκονται διάσπαρτοι ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων, με τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων να αποτελείται από ομογενείς.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)
















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442