Το βράδυ του Σάββατου στο τρίτο live του “Just the two of us” ένα από τα ζευγάρια που ανέβηκαν στη σκηνή ήταν η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης.
Οι δυο τους ερμήνευσαν το κομμάτι «Πάμε στον Άδωνη» και απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.
Ωστόσο η Βίκυ Σταυροπούλου ξάφνιασε (μάλλον δυσάρεστα!) την Πηγή Δεβετζή με ένα σχόλιό της.
«Μου αρέσει που επιλέξατε αυτό το τραγούδι. Αλήθεια Πηγή, γιατί με κοίταξες εκεί που ελεγε χοντρή;», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.
«Αλήθεια; Δεν σε κοίταξα. Κοιτούσα γενικά», απάντησε η Πηγή Δεβετζή με την Βίκυ Σταυροπούλου να της λέει πως κάνει πλάκα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας