Η Μυρτώ Αλικάκη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγα χρόνια είχε παραδεχθεί ότι έχει απιστήσει και έχει απατηθεί.
Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «MEGAKαλημέρα» αναφέρθηκε στο θέμα της απιστίας αποκαλύπτοντας πόσο εκείνη ποτέ δεν έχει μπει στη διαδικασία να ψάξει τα προσωπικά δεδομένα κάποιου συντρόφου της.
«Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό συντρόφου μου. Δεν είμαι υποχρεωμένη να λέω αλήθειες, έτσι κι αλλιώς, έτσι δεν είναι; Μπορώ να λέω ότι θέλω. Λοιπόν, δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό το πράγμα. Το θεωρώ κατάπτυστο, ελεεινό και δεν θα καταδεχόμουν ποτέ να το κάνω».
Στην ερώτηση πως θα αντιδρούσε αν αντιλαμβανόταν ότι ο σύντροφός της την απατάει, εκείνη απάντησε πως: «αν έπιανα έναν σύντροφο μου να απατά δεν ξέρω πως αντιδρούσα. Με χιούμορ μάλλον. Αν δεν ήταν όμως στα πράσα, αν έψαχνα για παράδειγμα ένα κινητό και έβρισκα κάτι, μάλλον θα έπρεπε να τον πάρω αγκαλιά να τον ρωτήσω γιατί και να δούμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας