Ο chef Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και λαχανικά
Δείτε την συνταγή για γρήγορο και πεντανόστιμο μοσχαράκι λεμονάτο
Μία συνταγή για όσους αγαπούν το μοσχαρίσιο κρέας ετοίμασε σήμερα ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» Τίμος Ζαχαράτος.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας επιτυχία!
Θα χρειαστείτε:
1 κιλό μοσχάρι ελιά
2 μέτρια κρεμμύδια
2 κ.σ. μουστάρδα
2 σκ. σκόρδο
1 ποτήρι κρασί λευκό
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
1 κύβο κότας
Για το ρύζι
500 γρ. μπασμάτι
500 γρ. ζωμός
5 καρότα
5 κολοκύθια
Δείτε το βίντεο
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στην Ευρώπη το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός
- Με 4 τρόπους ο Λανουά μεταφέρει την πίεση στους διαιτητές
- Μαλαισία: Δεκαπέντε χρόνια κάθειρξης για τον πρώην πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442