Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τικίνιο – «Καλή η συνεργασία μου με τον Ελ Αραμπί, τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα»

Τικίνιο – «Καλή η συνεργασία μου με τον Ελ Αραμπί, τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους.

Ετοιμος να παλέψει για κάθε μπαλιά δήλωσε ο Τικίνιο Σοάρες, με τον Βραζιλιάνο στάικερ του Ολυμπιακού να τονίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους. Ο Λατινοαμερικάνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τόνισε ότι η συνεργασία τους είναι πολύ καλή, ενώ αναφέρθηκε επίσης στη νίκη επί της Αντβέρπ και έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Λαμία για τη Superleague.

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί όλοι ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι στην αρχή της διοργάνωσης. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την όμορφη που έστησαν και για τη στήριξή τους», είπε αρχικά.

Θα ήταν απόλυτα επιτυχημένο το ματς αν είχες σκοράρεις κι εσύ στο φινάλε με την κεφαλιά που δεν έπιασες;

«Δεν έχει καμία σημασία ποιος σκοράρει. Δεν έχει σημασία αν εγώ έβαλα γκολ ή όχι. Σημασία έχει ότι η ομάδα έκανε καλά τη δουλειά της και κατάφερε να κερδίσει. Η στιγμή που θα σκοράρω εγώ θα έρθει σύντομα».

Είδαμε ότι είσαι επιθετικός που δουλεύεις αρκετά στο γήπεδο. Που μαρκάρει και παίζει για την ομάδα. Αυτό είναι το προφίλ σου;

«Ναι αυτό είναι το προφίλ μου. Ποτέ δεν παραδίνομαι, για εμένα δεν υπάρχει χαμένη μπαλιά. Σίγουρα η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αλλά πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ. Με όλες μου τις δυνάμεις και με όλη μου τη συγκέντρωση θέλω να βοηθάω την ομάδα».

Με τον Ελ Αραμπί αισθάνεσαι άνετα να συνεργάζεστε στο 4-4-2;

«Ήταν καλή η συνεργασία μας. Είδαμε στο πρώτο παιχνίδι πως λειτούργησε καλά. Ήταν βέβαια σε αγώνα που η μπάλα δεν ήθελε να μπει όσο κι αν προσπαθούσαμε. Για πρώτη φορά η συνεργασία στο πρωτάθλημα τα πράγματα ήταν θετικά και παραγωγικά».

Τραυματίστηκες στις 30 Ιουνίου και πέρασαν 2,5 μήνες για να επιστρέψεις. Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιον;

«Ήταν άσχημη στιγμή για εμένα γιατί τραυματίστηκα στο πρώτο μου παιχνίδι μετά από έξι μήνες που είχα να βρεθώ σε γήπεδο και να παίξω. Άργησα να επανέλθω. Ήμουν λυπημένος. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ της ομάδας και σε όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν».

Περιμένεις αμυντικό παιχνίδι εκ μέρους της Λαμίας; Είναι το παιχνίδι που θα σκοράρεις;

«Όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολα. Έτσι το περιμένουμε και την Κυριακή. Η στιγμή που θα σκοράρω θα έρθει. Μακάρι να έρθει η στιγμή να σκοράρω την Κυριακή, αλλά όπως είπα το σημαντικό είναι να νικήσει η ομάδα και να βρεθεί κάποιος που θα σκοράρει».

Ένα σχόλιο για το γκολ του Ρέαμπτσιουκ;

«Ήταν πανέμορφο, ήταν πολύ ωραία στιγμή για εκείνον. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Του δίνω συγχαρητήρια για το γκολ, αλλά και στην ομάδα για τη νίκη».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024