Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τεράστιο ποσό από δωρεές μετά την επίθεση με το βιτριόλι
Η νεαρή γυναίκα έχει συγκλονίσει τόσο με το προσωπικό της δράμα όσο και με την αξιοπρεπέστατη στάση της, την ώρα που ο αγώνας της για επαναφορά σε μια όσο το δυνατόν κανονική ζωή είναι ιδιαίτερα δύσκολος
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «ταρακούνησε» τη χώρα το πρωί της Τετάρτης όταν έφτασε στο δικαστήριο, 16 μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι από την 37χρονη κατηγορούμενη, η οποία έχει ομολογήσει την ειδεχθή πράξη της.
Η νεαρή γυναίκα έχει συγκλονίσει τόσο με το προσωπικό της δράμα όσο και με την αξιοπρεπέστατη στάση της, την ώρα που ο αγώνας της για επαναφορά σε μια όσο το δυνατόν κανονική ζωή είναι ιδιαίτερα δύσκολος.
Στη «μάχη» αυτή έχει ριχτεί από την πρώτη στιγμή η πρώην τηλεπαρουσιάστρια και προσωπική φίλη της, Αννίτα Ναναθαήλ, η οποία μέσω μεγάλης πλατφόρμας του εξωτερικού που αφορά δωρεές σε άτομα που χρήζουν βοήθειας, καλεί όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά.
Στην πλατφόρμα είχε κάνει δωρεά και η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος με το ποσό των 1.000 δολαρίων, ενώ την προσπάθεια είχε στηρίξει δημοσίως και η συγγραφέας – αρθρογράφος Αριάννα Χάφινγκτον.
This is awful. Pls Help Acid Attack Victim Ioanna Paliospirou https://t.co/Q0771tmtG4
— MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) January 7, 2021
Ξεπεράστηκαν οι προσδοκίες
Οι προσδοκίες, ωστόσο, έχουν πλέον ξεπεραστεί και αυτό που συμβαίνει στην πλατφόρμα είναι ασύλληπτο.
Ο στόχος που είχε τεθεί ήταν τα 80.000 δολάρια και ήδη έχει επιτευχθεί. Πιο συγκεκριμένα, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 93.000 δολάρια, ενώ συνολικά έχουν γίνει σχεδόν 2.500 δωρεές.
Αξιοσημείωτο είναι πως μόνο τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή μετά την εμφάνισή της στο δικαστήριο, οι δωρεές που έγιναν ήταν πάνω από 700.

- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε – Μια κοινωνία δικαίου
- Σβεντ: «Δεν με άφησαν να πάω στον Ερυθρό Αστέρα επειδή είμαι Ρώσος»
- Έρχονται οι «Αγώνες Πείνας» με παλιές και νέες φυσιογνωμίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Ακίνητα: Έκρηξη τιμών σε Ελλάδα και Ευρώπη [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/04/akinita1-e1727899707686-1024x684-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442