Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερα πέναλτι και μια... ισοπαλία (1-1) στη Σεβίλλη

Τέσσερα πέναλτι και μια… ισοπαλία (1-1) στη Σεβίλλη

Σε ένα παιχνίδι που δόθηκαν τέσσερα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο η Σεβίλλη ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σάλτσμπουργκ στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.

Σε ένα παιχνίδι που δόθηκαν τέσσερα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο η Σεβίλλη ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σάλτσμπουργκ στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε πιο επιθετικά και μπήκε με περισσότερη όρεξη στο παιχνίδι. Στο 13ο λεπτό η ομάδα της Σάλτσμπουργκ ο Ντιέγκο Κάρλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Αντεγιέμι, ο Κουλμπάκοφ εξέτασε το VAR και έδωσε το πέναλτι, όμως ο Αντεγιέμι έστειλε την μπάλα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μπόνο.

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό η Σάλτσμπουργκ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σούτσιτς για να κάνει το 0-1.

Ωστόσo,  τα πέναλτι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 37ο λεπτό η Σάλτσμπουργκ  κέρδισε και τρίτο πέναλτι στο παιχνίδι όταν ο Αντεγιέμι βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπόνο και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Σούσιτς, αλλά αυτή την φόρα αστόχησε, καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 42ο λεπτό ήταν η σειρά της Σεβίλλης να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Ούλμερ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Βάσκεθ με το διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση. Ο Ράκιτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1.

το δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 50ο λεπτό η Σεβίλλη έμεινε με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Εν-Νεσίρι, καθώς σε ένα πέσιμο του μέσα στην περιοχή ο διαιτητής θεώρησε ότι κάνει θέατρο και τον απέβαλε.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βγουν με την μπάλα να πηγαίνει από την μια περιοχή στην άλλη με τις δύο ομάδες να χάνονται και για τις δύο ομάδες. Από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό με τον διαιτητή να βγάζει συνεχώς κίτρινες κάρτες.

Στο 91ο λεπτό ο Ούλμερ με φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Μπόνο σε εκπληκτική επέμβαση, χωρίς να αλλάξει κάτι με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του Champions League.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024