Το δικό του μήνυμα ενόψει της αποψινής (20:30) αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα της Super League έστειλε ο Ματιέ Βαλμπουενά.
Ο γάλλος άσος κάλεσε τους φίλους της ομάδας του Πειραιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες, σημειώνοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για εκείνους.
«Η νέα σεζόν της Super League αρχίζει απόψε. Είμαστε αφοσιωμένοι στους στόχους μας και έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προκειμένου να σας κάνουμε περήφανους. Τα λέμε απόψε στο Γ. Καραϊσκάκης» ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Ματιέ Βαλμπουενά.
New season in the Super League starts today. Eyes on the objectives. We’re ready to give our best and make you proud. See you tonight at Karaiskakis! ?⚪ pic.twitter.com/YLumiuudpN
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.