Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Η αρχή της διαδρομής για το 48ο

Ολυμπιακός – Η αρχή της διαδρομής για το 48ο

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (12/9, 20:30) τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα της Super League

Με… φόρα από πέρσι, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (12/9, 20:30) τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν το «τρίποντο», ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα στην πορεία τους για το 48ο, αλλά και να βρουν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Αντβέρπ (16/9, 22:00) για το Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μασούρα, ενώ αντιμετωπίζει και πρόβλημα με τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι δεν είναι 100% έτοιμοι, λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστησαν στη Γουινέα.

Εκτός είναι και ο Σεμέδο, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βάτσλικ, καθώς ο τραυματισμός που είχε με την εθνική Τσεχίας δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα σοβαρός.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περασμένη σεζόν και με νέο προπονητή, τον Άνχελ Λόπεθ, στο τιμόνι.

Επιπλέον, έχει κάνει πολλές μεταγραφές, μέσω των οποίων πρόσθεσε πείρα και ποιότητα στο ρόστερ του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των δυτικών προαστίων, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, κατά πάσαν πιθανότητα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, δίπλα στον Χατζηισαΐα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024