Στη διάρκεια της τόσο δύσκολης χρονιάς για το ελληνικό θέατρο, ο ένας ηθοποιός μετά τον άλλο προσθέτει και μια σκληρή ιστορία από τη σταδιοδρομία του.

Σήμερα, στους επαγγελματίες της τέχνης που μίλησαν ανοιχτά προστέθηκε και ο Γιώργος Χρυσοστόμου που, σε συνέντευξή του στο Love It αποκάλυψε τα άσχημα περιστατικά που έχει βιώσει στην καριέρα του, αλλά και τον τρόπο που τα αντιμετώπισε.

Όσον αφορά τις σοκαριστικές καταγγελίες που ταρακούνησαν φέτος τον χώρο της τέχνης, δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ λεπτή η ισορροπία ανάμεσα στη λέξη «ψωνίζομαι» και «μου ανεβάζω την αυτοεκτίμηση». Φυσικά και έχω τσακωθεί με συναδέλφους γιατί η δουλειά μας έχει πάθος και στην κούραση πάνω. Είμαστε πολύ εκτεθειμένοι, πολύ ντροπαλοί παρόλο που κάνουμε μια δουλειά που δεν φαίνεται αυτό».

«Όλοι έχουμε ακούσει απλά σε κάποιες φράσεις υπάρχει μια φυσική άμυνα κάποιων ανθρώπων να βουλώνουν τα αυτιά τους από μόνοι τους. Ο καθένας δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες πληροφορίες που ρέουν έτσι εύκολα. Μπορώ να σας πω τότε ότι φοβήθηκα πολύ γιατί δεν ήξερα πόσο μεγάλο μπορεί να είναι αυτό».

Επιπλέον, αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει πέσει θύμα άσχημων συμπεριφορών:

«Έχω δεχθεί λεκτική κακοποίηση αλλά ήταν μέρος της συνεργασίας. Μάλλον έτσι είναι κάποια πράγματα. Αν δω ότι δεν με σέβεσαι και συνεχίζω να είμαι παρών, δεν θα με σέβεσαι και στο υπόλοιπο. Έχω φύγει δυο φορές από παράσταση επειδή με προσέβαλαν. Δεν βιαιοπράγησα αλλά δεν φοβήθηκα να το βροντήξω κάτι».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο