Πασχάλης Τσαρούχας – Τι θα παρακολουθεί στο MEGA στον ελάχιστο χρόνο που αφήνουν τα γυρίσματα;
Ο γνωστός ηθοποιός θα έχει φέτος πολλή δουλειά, εξαιτίας των απαιτητικών γυρισμάτων για την καθημερινή σειρά του Αντρέα Γεωργίου, «Η Γη Της Ελιάς»
Πόσο συχνά σκεφτόμαστε τον χρόνο που απαιτείται για να γυριστούν οι αγαπημένες μας καθημερινές σειρές;
Ένα είδος που καταφέρνει να μας κρατά την πιο πιστή συντροφιά από οποιοδήποτε άλλο και που, όταν γίνεται σωστά, αγγίζει την ποιότητα παραγωγών με πολύ περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους.
Αυτό ισχύει και για τη νέα ποιοτική παραγωγή «Η Γη Της Ελιάς» που θα προβάλλεται φέτος στο MEGA με την υπογραφή-εγγύηση του Αντρέα Γεωργίου.
Ανάμεσα στους αγαπημένους ηθοποιούς που ανυπομονούμε να δούμε να ενσαρκώνουν τους κεντρικούς ρόλους του σεναρίου, είναι φυσικά και ο Πασχάλης Τσαρούχας.
Ο γνωστός ηθοποιός, σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media του MEGA παραδέχτηκε ότι τα πολύωρα γυρίσματα κάτω από τον καυτό ήλιο της Μάνης είναι πολύ απαιτητικά, με αποτέλεσμα ο χρόνος του να είναι περιορισμένος.
Όμως, έστω και σε αυτά τα λίγα κενά που θα του μένουν, αποκάλυψε τι ανυπομονεί να παρακολουθήσει φέτος στην τηλεόραση.
Και φυσικά, το κανάλι που θα επιλέγει θα είναι το MEGA:
«Η αλήθεια είναι παιδιά ότι φέτος έχουμε πολλή δουλειά. Πολύ γύρισμα, πολύς ήλιος μέσα στους ελαιώνες, στην όμορφη Μάνη, την οποία την έχουμε προλάβει πριν καεί και έχουμε αγωνία όταν κατέβουμε κάτω να δούμε αν έχει γίνει πολύ μεγάλη ζημιά.
Εν πάση περιπτώσει όταν τελειώνει το γύρισμα και όταν μένει λίγος χρόνος, εγώ.. MEGA cinema!»
Δείτε το βίντεο:
View this post on Instagram
- Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσει η Γέφυρα Μανωλά
- Θεσαλονίκη: Τι λέει η Ryanair για το σπασμένο παράθυρο αεροσκάφους σε πτήση της
- Η επιδημία του Έμπολα στο Κονγκό εξακολουθεί να εξαπλώνεται «αόρατα», σύμφωνα με τον ΠΟΥ
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
- Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
- Για «λαϊκισμό» μιλάει ο Μητσοτάκης της αισχροκέρδειας – Με «καρφιά» για το ΠΑΣΟΚ «ομολογεί» τον φόβο ΝΔ για την επάνοδο Τσίπρα
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)













































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442