Στο ΚΑΤ η Σακελλαροπούλου – Επίσκεψη στους τέσσερις τραυματίες δασοπυροσβέστες
Στο ΚΑΤ μεταβαίνει αυτή την ώρα η πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να επισκεφτεί τους τέσσερις τραυματίες δασοπυροσβέστες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο
Στο ΚΑΤ μεταβαίνει αυτή την ώρα η πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να επισκεφτεί τους τέσσερις τραυματίες δασοπυροσβέστες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τραυματίες είναι σοβαρά και διασωληνώθηκαν στη ΜΕΘ καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έχουν εισπνευστικά εγκαύματα.
Όλοι ήταν τραυματίες από τις πυρκαγιές της Αττικής.
Χθες, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε επισκεφθεί το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.