Συγκινημένος ο Θοδωρής Βλάχος – «Δεν τελειώσαμε, επιτρέψτε μας να είμαστε χαρούμενοι»
Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε δακρυσμένος μετά την επική πρόκριση στον τελικό και τόνισε ότι το έργο της εθνικής ομάδας δεν τελείωσε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που περνούν οι Έλληνες
Η Εθνική Ελλάδας, που έχει τρελάνει όλον τον κόσμο με τις μαγικές εμφανίσεις της στο Τόκιο, επικράτησε δεύτερη φορά της Ουγγαρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προκρίθηκε πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό.
Η γαλανόλευκη περιμένει τον αντίπαλό της (Ισπανία ή Σερβία) για το χρυσό μετάλλιο και ο Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του ημιτελικού ξέσπασε για την τεράστια επιτυχία της Ελλάδας.
Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ξέσπασε σε κλάματα μετά τη λήξη του ματς με την Ουγγαρία, τόνισε ότι το έργο της εθνικής ομάδας δεν τελείωσε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες ώρες που περνούν οι Έλληνες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ζούμε το όνειρο μας, τη στιγμή που στη χώρα μας έχουν χαθεί περιουσίες. Δεν συγκρίνω συναισθήματα. Όπως είπα και πριν, κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό μας. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε. Με τη φωτιά δεν μπορεί να βοηθήσει κανένας, επιτρέψτε μας να είμαστε χαρούμενοι. Αυτήν τη στιγμή την περίμενε το πόλο χρόνια.
Είμαι σε αυτήν την ομάδα 7 χρόνια και έχουμε βρεθεί σε αυτήν τη θέση 3 ή 4 φορές, ήταν το απωθημένο μου να ζήσω μια τέτοια στιγμή. Τι να πω; Πιστεύω ότι δεν τελειώσαμε, θέλουμε να σηκώσουμε το χρυσό και να ακουστεί ο εθνικός ύμνος».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.