Περαιτέρω αύξηση του κατώτατου μισθού το 2022 προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, σημειώνοντας ωστόσο ότι «όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της πανδημίας».
Ο κ. Χατζηδάκης αναγνώρισε πως η αύξηση 2% που ανακοινώθηκε είναι μικρή. Ακόμη ο υπουργός τόνισε πως όσοι αμείβονται με τον κατώτατο μισθό θα έχουν όφελος σε ετήσια βάση περίπου 450 ευρώ.
Παράλληλα μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, επέκρινε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη στάση τους στο ζήτημα των νέων επικουρικών συντάξεων.
Επιπρόσθετα σημείωσε πως οι νέοι θα έχουν ένα ατομικό κουμπαρά και θα επιλέγουν το προφίλ που θέλουν ώστε να λάβουν μεγαλύτερες επικουρικές συντάξεις.
Σε ότι αφορά τον ΕΦΚΑ, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε πως αύριο μπαίνει σε πιλοτική λειτουργία το call center που θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας σε 24ωρη βάση.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας