Σε συμφωνία με τους Βόσνιους για να μεταδώσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βελέζ (21:30), για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, ήρθε πριν από λίγο η Cosmote TV.
Οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή με τους Βόσνιους και το παιχνίδι της Ενωσης με την Βελέζ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.
Από το πρωί της Πέμπτης υπήρχαν συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, με στόχο να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη, με την ΑΕΚ να πιέζει για την εξεύρεση λύσης.
Τελικά, περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σαράγεβο (21:30), βρέθηκε η χρυσή τομή και οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το συνδρομητικό κανάλι το παιχνίδι της Ενωσης με την Βελέζ.
Αποκαλύψεις για όλα τα «καυτά» θέματα της Παρτιζάν έκανε ο πρόεδρός της σε συνέντευξή, εκφράζοντας την άποψή του για μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Νιλικίνα.
Η Φενέρμπαχτσε ξέσπασε στο 3ο δεκάλεπτο, έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 28π. (81-53) για να επικρατήσει τελικά της Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη με 84-71, φτάνοντας τις 16 νίκες σε 24 ματς, με αγώνα λιγότερο.
LIVE: Ίντερ – Πίζα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ίντερ – Πίζα για την 22η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.