Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Δάντης: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής - Αδίκησαν τον Κιάμο για το covid free μαγαζί»

Χρήστος Δάντης: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής – Αδίκησαν τον Κιάμο για το covid free μαγαζί»

Ο τραγουδιστής ξέσπασε τονίζοντας πως η ανάρτησή του στα social media παρεξηγήθηκε.

Στη διαχείριση της πανδημίας και στους εμβολιασμούς κατά του κοροναϊού αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης. Ο τραγουδιστής υπογράμμισε πως μία ανάρτησή του για τα μέτρα που αφορούν την εστίαση παρερμηνεύθηκε και τόνισε πως δεν είναι αντιεμβολιαστής αλλά σέβεται το δικαίωμα όσων δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.

«Ο κόσμος δεν κατάλαβε τι θέλω να πω σαν μήνυμα. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος φόβος από τον κόσμο και το σέβομαι να μη θέλει να εμβολιαστεί κάποιος. Μπορεί να είμαι κατά της απόφασης αλλά δεν είμαι κατά του εμβολίου. Το γεγονός της όποιας διαδήλωσης το θεωρώ λίγο επικίνδυνο», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης στο «Καλοκαίρι #not».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Τον αδίκησαν τον Πάνο Κιάμο για το πρώτο covid free νυχτερινό μαγαζί. Εγώ όμως στο παιχνίδι αυτό δεν θα παίξω αλλά μόνο σε μικτά μαγαζιά. Δεν μου αρέσει να το λέω αλλά αυτή η κατάσταση φοβάμαι ότι θα μας φέρει στον διαχωρισμό. Προτιμώ, αν η δουλειά μου οδηγηθεί 100% σε αυτό, να αλλάξω επάγγελμα».

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής στις αρχές Ιουλίου είχε κάνει μία ανάρτηση, στην οποία μοιραζόταν με τους ακολούθους του στα social media μια δήλωση που έκανε στην τηλεόραση σχετικά με τα νέα μέτρα για την εστίαση και τα προνόμια των εμβολιασμένων. «Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ. Στεφανίδου, να πω την γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα εστίασης, συναυλιών, διαχωρισμών εμβολιασμένων και μη κλπ. Καθώς δεν γνωρίζω αν θα «παίξει» η δήλωσή μου, θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω: Η κυβέρνηση αυτή έτσι και αλλιώς από την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια και δεν περιμένω κάτι καλύτερο», είχε γράψει.

Μάλιστα, λίγο αργότερα με νέα ανάρτηση, ξεκαθάριζε ότι σέβεται το δικαίωμα οποιουδήποτε θέλει ή δεν θέλει να εμβολιαστεί και δήλωσε ότι ο ίδιος είναι εμβολιασμένος. Επίσης, συμπλήρωσε πως δεν εναντιώνεται στους εστιάτορες ή στους καλλιτέχνες, αλλά στον διχασμό που προκαλείται στην κοινωνία εδώ και αρκετούς μήνες.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024