Σε πελάγη ευτυχίας ήταν μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας του στον μεγάλο τελικό του φετινού Euro ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και για τη μεγάλη τους προσπάθεια, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του χάρισε μία υπέροχη νύχτα στους φιλάθλους της.
«Είμαι τόσο υπερήφανος για τους παίκτες μου, ήταν μία εκπληκτική περίσταση. Ξέραμε πως το ματς θα έχει διακυμάνσεις. Το σημαντικότερο είναι πως δώσαμε στους οπαδούς μας και στο έθνος μία φανταστική νύχτα και το ταξίδι συνεχίζεται για άλλες τέσσερις ημέρες.
Υπάρχει ένα ακόμα πολύ μεγάλο εμπόδιο που θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε. Η Ιταλία είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν δείξει εξαιρετική φόρμα και έχουν αμυντικούς παίκτες που έχουν περάσει πολλά. Ανυπομονούμε για το ματς, οι τελικοί είναι για να κερδίζονται».
Όσον αφορά τη φάση του πέναλτι, τόνισε πως: «Ειλικρινά, δεν έχω δει ξανά τη φάση, αλλά πιστεύω ότι ο Στέρλινγκ ήταν ένα πραγματικό πρόβλημα στην άμυνα της Δανίας σε όλο το ματς».
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.