Έως την 30η Σεπτεμβρίου 2021 παρατείνεται ο χρόνος αποπληρωμής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς για το έτος 2020, των γεωργών και κτηνοτρόφων.
Η απόφαση για παράταση αποφασίστηκε από το ΥπΑΑΤ κατόπιν συνεργασίας με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «η πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ και η Διοίκηση του ΕΛΓΑ κατανοούν πλήρως τις οικονομικές δυσχέρειες των αγροτικών νοικοκυριών και με ευαισθησία και αποφασιστικότητα διευκολύνουν την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους στον Οργανισμό.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.