Ματσάρα στη Βουδαπέστη, με την Ελβετία να σκοράρει δύο γκολ στο 81’ και στο 90’ και να ισοφαρίζει σε 3-3 το παιχνίδι με την Γαλλία για τους 16 του Euro 2020.
Στο 81’ ο Εμπαμπού έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σεφέροβιτς με το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση μείωσε σε 3-2.
Στο 90’ ο Γκαβράνοβιτς άδειασε τον Κιμπεμπέ και με τρομερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς για το 3-3.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Μετς και με νίκη προκρίνεται στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί.
Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έκανε το ντεμπούτο του με τους Μιλγουόκι Μπακς και οι Antetokounbros έγραψαν Ιστορία στο NBA ως η πρώτη τριάδα αδερφών που αγωνίζεται στο ρόστερ της ίδιας ομάδας!
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...