«Κάτι νέο ετοιμάζεται στο ΣΕΦ» αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον επίσημο λογιαριασμό της στο Twitter. Και αυτό το νέο που ετοιμάζεται είναι και εντυπωσιακό.
Ο κόσμος αναρωτιέται τι ετοιμάζει ο Ολυμπιακός και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό που φτιάχνεται είναι ένα νέο γυμναστήριο. Και πολύ εντυπωσιακό.
Το νέο γυμναστήριο του Ολυμπιακού θα είναι πολύ μεγάλων διαστάσεων και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι στα πρότυπα των ομάδων του NBA.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ σπάνια μιλά δημόσια, όμως ένα νέο ντοκιμαντέρ και πρόσφατες αποκαλύψεις φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την κατάσταση της υγείας του.