Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την εθνική ομάδα της πατρίδας του και τόνισε μεταξύ άλλων ότι για να παίξει μια ομάδα επθετικά χρειάζεται αρκετή προπόνηση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Στην Εθνική ομάδα, κάθε παίκτης πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά. Οι προπονητές μερικές φορές κάνουν συμβιβασμούς. Μου αρέσει ότι κρατάμε την μπάλα. Είναι δύσκολο να μιλήσω για την Εθνική ομάδα, επειδή υπάρχει ένας προπονητής και ασκείται κριτική. Μπορώ να πω ένα πράγμα.
Η Εθνική ομάδα χρειάζεται αποτελέσματα. Πως θα τα πάρεις… Παίζεις επιθετικά, παίζεις αμυντικά… Για να παίξεις επιθετικά, χρειάζεται αρκετή προπόνηση. Το να «καταστρέφεις» το παιχνίδι είναι το πιο εύκολο. Για την Εθνική ομάδα δεν υπάρχει χρόνος, σε τρεις ημέρες πρέπει να προετοιμαστείς για το παιχνίδι.
Το πιο εύκολο είναι να δώσεις συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα και να αναλύεις τον αντίπαλο και σίγουρα, εξαρτάται κι από την ποιότητα των παικτών που έχεις. Και ο Ντεσάμπ δεν έχει χρόνο, αλλά έχει τον Μπαπέ και τον Καντέ».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Δείτε βίντεο από τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μπέτις. Λίγο νωρίτερα ο Έλληνας επιθετικός και ο Πέλκας είχαν διπλή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.
LIVE: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:05 την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).