Γλυκά Νερά: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την διαρροή της δικογραφίας και του ημερολογίου της Καρολάιν
Ζητεί να διερευνηθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις σχετικά με τη δημοσιοποίηση στοιχείων της δικογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες
Την διενέργεια έρευνας για διαρροή στοιχείων της δικογραφίας και κυρίως του ημερολογίου παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Με παραγγελία του προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός ζητεί να διερευνηθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις κάνοντας αναφορά σε «εντόνως επικριτικά δημοσιεύματα για διαρροή-δημοσιοποίηση στοιχείων της ποινικής δικογραφίας (ημερολόγιο θύματος Καρολάιν Κράουτς κ.λπ), για το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στα Γλυκά Νερά σε βάρος της ανωτέρω παθούσης», τα οποία έχουν κατακλύσει τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.
Όπως αναφέρει στην παραγγελία του, «η δημοσιοποίηση αυτών εκλαμβάνεται ήδη και ευλόγως, ως ενέχουσα προσβολή της προσωπικότητας της ίδιας της παθούσης και μπορεί να θεωρηθεί ακόμη, ότι μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος για τον κατηγορούμενο, κατά την εξέλιξη της ποινικής διαδικασίας».
Παρέμβαση εισαγγελίας για τη Λυδία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν διαβιβαστεί οι απαραίτητες παραγγελίες στους αρμόδιους κοινωνικούς λειτουργούς προκειμένου να έρθουν σε επαφή και με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα και να συντάξουν τις εκθέσεις τους, που θα αποτελέσουν τη βάση των δεδομένων για την κρίσιμη απόφαση της επιμέλειας της 11 μηνών Λυδίας.
Σε κάθε περίπτωση όπως έχουν δηλώσει, οι δικηγόροι και των δυο πλευρών, υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο οικογενειών και από την πλευρά της Εισαγγελίας αναμένεται να γίνουν όλα, το συντομότερο δυνατόν και με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού.
- Τεράστιο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω του σοβαρού τροχαίου
- Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ
- Κλιμακώνουν με 48ωρους αποκλεισμούς οι αγρότες επικαλούμενοι «το δικαίωμα στη ζωή» – Σύγκρουση επιλέγει το Μαξίμου
- Σέρρες: «Δεν είναι δολοφόνος – Ήταν κακιά στιγμή» – Ο αδελφός του 16χρονου που σκότωσε στο ξύλο τον 17χρονο
- Γαλλία: Τα τρακτέρ των αγροτών έφτασαν στο κέντρο του Παρισιού
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Η τελευταία λέξη της Μπριζίτ Μπαρντό – Τι είπε η Β.Β. στον σύζυγό της πριν φύγει από τη ζωή
- Μινεάπολη: Οργή και διαδηλώσεις για τον εν ψυχρώ πυροβολισμό 37χρονης από πράκτορες της ICE
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442