Ρούλα Κορομηλά: «Καρφιά» για την Γερμανού και το ημερολόγιο της Καρολάιν
Η Ρούλα Κορομηλά μέσω Τwitter κατηγορεί την Ναταλία Γερμανού γιατί στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» προβλήθηκαν αποσπάσματα από το ημερολόγια της Καρολάιν
Χαμός είχε δημιουργηθεί στο διαδίκτυο μετά την προβολή αποσπασμάτων από το ημερολόγιο της Καρολάιν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».
Τα σχόλια ήταν πολλά και η Ναταλία Γερμανού έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter:
«Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο».
Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα απο το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο #kalytera
Με τη σειρά της η Ρούλα Κορομηλά της «τα έχωσε» στο Twitter γράφοντας:
«Στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν η κεντρική παρουσιάστρια κρίνει, επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπή της, για κάποιους λόγους, σαφώς και δεν προβάλλεται… Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε…».
Στις ψυχαγωγικές εκπομπές,οταν η κεντρική παρουσιαστρια κρίνει ,επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπης της,γ καποιους λογους, σαφως κ δεν προβάλλεται… Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε….
Να σας υπενθυμίσουμε ότι εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται», η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας, Ελένης Μυλωνοπούλου, Σταματία Μάρκου μίλησε για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και αναφέρθηκε στο ημερολόγιο της άτυχης κοπέλας τονίζοντας ότι αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Η Ναταλία Γερμανού τότε είπε:
«Αν με ρωτάτε, σας λέω ότι είναι τεράστια παραβίαση. Ο νόμος όπως τον εκφράζουν οι δικηγόροι, αναφέρει ότι ένας άνθρωπος, που δεν είναι στη ζωή και τα πράγματά του χρησιμοποιούνται για τη διερεύνηση ενός εγκλήματος, δεν έχει προσωπικά δεδομένα. Σαν άνθρωπος σας λέω ότι είναι παραβίαση».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας