Τρισχαριτωμένο: Αυτό το μωρό κι ο παπαγάλος του κάνουν τα πάντα μαζί [Βίντεο]
Δεν δένονται μόνο τα σκυλάκια και τα γατάκια με τους κηδεμόνες και τα... αδερφάκια τους!
Τρέχουν, παίζουν, διασκεδάζουν και – κυρίως – αγαπιούνται.
Αυτό το μωράκι και ο παπαγάλος του είναι πραγματικά αχώριστοι.
Όλα είχαν ξεκινήσει ήδη από την εγκυμοσύνη της μαμάς τους, με τον λευκό παπαγάλο να μην ξεκολλάει από την κοιλίτσα της.
Και φυσικά, τα πρώτα παιχνίδια του αγοριού ήταν… αμέτρητοι λευκοί παπαγάλοι, για να είναι βέβαιο πως θα αγαπήσει κι εκείνος τον… μεγάλο του αδερφό.
Πλέον οι δυο τους έχουν μια πραγματικά αδελφική σχέση: Μοιράζονται το φαγητό τους, παίζουν, κοιμούνται μαζί και απολαμβάνουν απίστευτα ο ένας την συντροφιά του άλλου.
Δείτε το υπέροχο βίντεο με τη μοναδική σχέση τους:
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Εκρέμ Ιμάμογλου: Στις 9 Μαρτίου αρχίζει η δίκη – Εκτενές άρθρο του δημοσιεύει το «Foreign Affairs»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-127x85.jpg)

































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442