Με τον Σβιντέρσκι να μπαίνει ως αλλαγή στο 81’ αντί του Λεβαντόφσκι και να σκοράρει στο 88’, η Πολωνία ήρθε ισόπαλη 2-2 στο φιλικό που έδωσε με την Ισλανδία στο Πόζναν.
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Έξι ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στην τελική φάση του Euro, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη (14/06), η Πολωνία απέφυγε την ήττα χάρη στο γκολ του σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.
Ο Σβιντέρσκι μετά την απουσία και του Αρκάντιους Μίλικ, είναι σαφές ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Πάουλο Σόουζα ως παρτενέρ ή αλλαγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην επίθεση.
Για την ιστορία, οι Ισλανδοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 26’ με τον Γκούντμουντσον και οι Πολωνοί είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Ζιελίνσκι στο 34’. Στο 47’ οι Ισλανδοί πήραν και πάλι… κεφάλι στο σκορ με τον Μπγιάρνασον, για να «γράψει» το τελικό 2-2 ο Σβιντέρσκι.
Η Πολωνία διατήρησε το αήττητο που έχει απέναντι στην Ισλανδία σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν συναντηθεί (5-2-0), ενώ ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία σε φιλικό προετοιμασίας, μετά το 1-1 με την Ρωσία στο Βρότσλαβ.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Μόνιμος... θαμώνας στα social media της UEFA είναι ο μικρός μάγος του ελληνικού ποδοσφαίρου, Κωνσταντίνος Καρέτσας, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να παρουσιάζει ξανά μια μικρή... δόση μαγείας από τα ματς του στο Europa League.
Ο 31χρονος επιθετικός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι Μπερνάρντο Σίλβα μένει ελεύθερος και οδεύει προς την Μπαρτσελόνα επειδή θέλει να είναι πιο κοντά στην πατρίδα του, την Πορτογαλία
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ με 20-9 και θα διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο για φέτος, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο γυναικών, απέναντι στη Βουλιαγμένη.