Unit 2 Games: Στα χέρια του Facebook η εταιρεία
Την ανακοίνωση της εξαγοράς έκανε ο αντιπρόεδρος του Facebook Gaming.
Μία ακόμα εταιρεία πρόσθεσε στην κατοχή του το Facebook. Όπως έγινε γνωστό, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εξαγόρασε την Unit 2 Games, την εταιρεία ανάπτυξης της Crayta.
«Πλέον, η δημιουργία θα γίνει ακόμα ευκολότερη εφόσον η ομάδα μας θα συνεργαστεί με εκείνη της Unit 2 Games», σχολίασε σχετικά ο Vivek Sharma, αντιπρόεδρος του Facebook Gaming. Παράλληλα, σημείωσε: «Στο μέλλον οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να δημιουργούν εμπειρίες μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς την ανάγκη χρήσης κώδικα προγραμματισμού».
Τι κάνει η πλατφόρμα Crayta:
Ουσιαστικά χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4 και προσφέρει στους παίκτες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία παιχνιδιών που υποστηρίζουν έως και 20 παίκτες. Πλέον ανήκει στην οικογένεια του Facebook και υπόσχεται να βοηθήσει όλους εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν ή να μοιραστούν παιχνίδια στη γνωστή πλατφόρμα.
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)












































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442