Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού έβαλε «φωτιά» στη σκηνή με το El diablo
Με τους κατακόκκινους χορευτές της, σε κόκκινο σκηνικό και την υπέρλαμπρη δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη ανέβηκε όγδοη στη σκηνή του Ahoy Arena η Έλενα Τσαγκρινού
Με τους κατακόκκινους χορευτές της, σε κόκκινο σκηνικό και την υπέρλαμπρη δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη ανέβηκε όγδοη στη σκηνή του Ahoy Arena η Έλενα Τσαγκρινού.
Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο έβαλε φωτιά κυριολεκτικά και μεταφορικά στη σκηνή με τον τίτλο του τραγουδιού της να φλέγεται.
Η Έλενα τα έδωσε όλα όπως και στις πρόβες της και το αποτέλεσμα ήταν πολύ χορευτικό.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας