Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Επιχειρήσεις σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και στην Κω για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου έκαναν σήμερα ελεγκτές της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων.
Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 1.500 κινητά τηλέφωνα και 600 μπλουζάκια με σήματα γνωστών εταιρειών, ως προϊόντα απομίμησης.
Επιπρόσθετα, στις επιχειρήσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα 10.000 ευρώ, για εμπορία και διακίνηση απομιμητικών αγαθών, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 18, του ν.4712/2020 (Α’146).