Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του με την συμμετοχή του στον τελικό να θεωρείται δύσκολη αλλά όχι και απίθανη
Μάχη με τον χρόνο θα δώσει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του εν όψει τελικού. Ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας που τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ μόλις στο 4ο λεπτό υποβλήθηκε σήμερα όπως αναμενόταν σε ιατρικές εξετάσεις.
Απάντηση με σιγουριά για το αν θα προλάβει ή όχι τον τελικό δεν μπορεί να δοθεί. Και αυτό είναι το θετικό κομμάτι της υπόθεσης καθώς ο μυϊκός τραυματισμός (επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση για θλάση πρώτου βαθμού) που έχει υποστεί είναι πιθανό να ξεπεραστεί στο μικρό διάστημα των εννέα ημερών που απομένουν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου.
Μέρα με την μέρα ο Σωκράτης θα δώσει «μάχη» για να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τον τραυματισμό του και έτσι να προσφέρει την δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να τον έχει στα πλάνα για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια για το νταμπλ.
Αν επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να «τρέξει» όμως από την στιγμή που μιλάμε για το τελευταίο ματς της χρονιάς που κρίνεται τίτλος είναι δεδομένο πως ο Σωκράτης θα κάνει ότι μπορεί για να είναι έτοιμος.
Ειδικά από την στιγμή που τόσο ο Μπα όσο και ο Αβραάμ είναι τραυματίες με τον Μαρτίνς να έχει μόνο τον Σεμέδο ως καθαρό στόπερ διαθέσιμο μαζί με τον νεαρό Καλογερόπουλο.
Και βεβαίως τις λύσεις Χολέμπας και Εμβιλά στο 3-4-3 που είδαμε και χθες να αγωνίζονται δίπλα στον Σεμέδο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Μετά την ιστορική πρόκριση στα playoffs του CEV Champions League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της και στο πρωτάθλημα.
Ο Ροντινέι έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη» ενώ αναφέρθηκε και στη «μαύρη επέτειο» της τραγωδίας της Θύρας 7.
Ο Αστέρας χρειάζονταν περισσότερο τη νίκη και την πήρε με δυο γκολ του Μπαρτόλο, όμως τον «πάγωσε» ο Παναιτωλικός που νίκησε στη Λάρισα και τον έριξε στην 13η θέση.