Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζιος: «Είναι μια πετυχημένη χρονιά, κερδίσαμε τον σεβασμό όλων»

Μάντζιος: «Είναι μια πετυχημένη χρονιά, κερδίσαμε τον σεβασμό όλων»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό (12/5) και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η φετινή χρονιά είναι πετυχημένη.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Άκης Μάντζιος λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό (12/5) τόνισε πως η φετινή χρονιά για τους Θεσσαλονικείς είναι πετυχημένη, ενώ σημείωσε ότι η ομάδα του έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το πως αισθάνεται που ο Άρης κέρδισε την έξοδό του στην Ευρώπη: «Είναι μια πετυχημένη χρονιά. Μια χρονιά που η ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ, για 32 ή 33 αγωνιστικές αν δεν κάνω λάθος βρισκόμασταν στην 2η θέση. Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κερδίσαμε τον σεβασμό όλων, όσον αφορά την εικόνα μας, τον τρόπο παιχνιδιού μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Από τον πρόεδρο, μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο που ασχολείται με την οικογένεια του Άρη».

Για το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως για τρίτη σερί σεζόν ο Άρης κερδίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Είναι σημαντικό να διατηρείται η ομάδα ψηλά, να συμμετέχει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Γίνονται σταθερά βήματα ο Άρης εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο, βελτιώνεται και μένει ψηλά στη βαθμολογία. Θυμάμαι όταν ήρθα με είχατε ρωτήσει ποιος είναι ο στόχος. Για μένα είναι σημαντικό ο Άρης να πρωταγωνιστεί. Φέτος μετά από πολλά χρόνια ο Άρης πρωταγωνίστησε, καθώς είναι ψηλά στη βαθμολογία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για την αλλαγή σχηματισμού και αν το σκέφτεται και για τη νέα σεζόν: «Αυτή τη στιγμή αξιολογούμε το ρόστερ και τη δυνατότητα που βρίσκονται κάποιοι παίκτες μας. Το δουλέψαμε σε κάποιες προπονήσεις. Όχι σε πολλές γιατί δεν είχαμε τον χρόνο. Θεωρώ ότι είναι ένας σχηματισμός που ταιριάζει στην ομάδα με το ρόστερ που έχουμε».

Για το τι τον προβληματίζει περισσότερο σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που ο Άρης έμεινε μακριά από τη νίκη: «Τα πλέι οφ είναι μια διαφορετική διαδικασία. Θεωρώ ότι σε κάποια παιχνίδια δεν παρουσιάσαμε τα στοιχεία που είχαμε ως ομάδα. Αυτό όμως δεν ακυρώνει την προσπάθεια των παικτών, δεν ακυρώνει την φανταστική χρονιά που έκανε η ομάδα και αυτή τη στιγμή αυτό που θέλουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι να κερδίσουμε τα δύο ματς που απομένουν, να φύγουν οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν γιατί και η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη και απαιτητική».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αν επηρεάζει τα πλάνα του η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στους Πράσινους: «Μια αλλαγή προπονητή είναι πάντα σημαντική. Δεν ξέρεις τι θα παρουσιάζει ή τι θα αλλάξει. Αλλά δεν υπάρχει και χρόνος για αλλαγές. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα και να βρούμε τα στοιχεία εκείνα που παρουσιάζαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Σίλβα ως φορ: «Με βάση το πλάνο που είχαμε του ταίριαζε απόλυτα στο γήπεδο. Αλλά όπως είπα πριν στο κομμάτι το επιθετικό ως ομάδα δεν τροφοδοτήθηκε».

Για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα για πρόταση που δέχτηκε από ομάδα της Αυστραλίας: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω να πω τίποτα. Θα τοποθετηθώ μόλις τελειώσουμε. Εμένα το μυαλό μου και η διάθεσή μου είναι να είναι καλά η ομάδα να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια και να κλείσουμε όπως μας αξίζει γιατί ήταν μία σεζόν άκρως πετυχημένη για τον οργανισμό του Άρη».

Για το αν έχει συζητήσει το θέμα παραμονής του με τον κ. Καρυπίδη: «Μόλις τελειώσουμε θα γίνουν συζητήσεις και θα τα πούμε όλα».

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024