Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κουνάει σεντόνι» η Νάπολι (5-1)

«Κουνάει σεντόνι» η Νάπολι (5-1)

Η Νάπολι διέλυσε με 5-1 την Ουντινέζε και με 73 πόντους επέστρεψε στη δεύτερη θέση – Στο +1 από Αταλάντα και Μίλαν, στο +4 από την 5η Γιουβέντους!

Από τεσσάρα σε πεντάρα! Η Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας της Σπέτσια με 4-1 και απόψε διέλυσε με 5-1 την Ουντινέζε, για την 36η στροφή της Serie A.

Μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, η οποία έφτασε τους 73 πόντους και επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι Παρτενοπέι με το τρίποντο που πρόσθεσαν στη φετινή συγκομιδή τους βρίσκονται πλέον στο +1 από τις Αταλάντα και Μίλαν, αλλά και στο +4 από την πέμπτη Γιουβέντους.

Η Νάπολι έχει εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα και είναι μια… ανάσα από την έξοδο στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από την άλλη, η Ουντινέζε, που έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες την παραμονή στη Serie A, παρέμεινε στους 40 πόντους και την 12η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 10ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Οσιμέν πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ντι Λορέντζο έχασε αστόχησε εξ επαφής.

Στο 18’ οι Παρτενοπέι απείλησαν με τον Οσιμέν, αλλά η μπάλα μετά την κεφαλιά του έφυγε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα, η Νάπολι άνοιξε το σκορ με τον Ζιελίνσκι. Ο Οσιμέν νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μούσο, αλλά ο Ζιελίνσκι πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ρουίθ. Μετά το 2-0 οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 41’ μείωσαν με σουτ του Οκάκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι. Στο 56’ ο Μούσο έκανε λάθος, ο Λοσάνο έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε για το 3-1.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μούσο απέκρουσε την κεφαλιά του Μανωλά, αλλά ο Ντι Λορέντζο από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ινσίνιε στο 90+1’ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Ραχμάνι, Χισάι (84’ Ντέμε), Ρουίθ, Μπακαγιόκο (84’ Ρουί), Ζιελίνσκι (76’ Ελμάς), Λοσάνο (76’ Πολιτάνο), Οσιμέν (70’ Μέρτενς), Ινσίνιε

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Ζεέχελααρ (76’ Σαμίρ), Λάρσεν, Μπονιφάτσι, Μπεκιάο (54’ Oυβετζάν), Μολίνα, Περέιρα, Ντε Πολ, Γουάλας (54’ Φορεστιέρι), Μακεντζό (86’ Παλούμπο), Οκάκα (76’ Μίτσιν)

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024