Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Χουλιάρα, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.
Ο Γιώργος Χουλιάρας είχε εργαστεί σε μεγάλα κανάλια της Ελλάδας. Με την άφιξη του στην Κύπρο ανέλαβε τα ηνία του προγράμματος στο Mega Κύπρου, όπου εργάστηκε για σχεδόν δέκα χρόνια. Με την αποχώρηση του από το κανάλι του Αρχαγγέλου, εργάστηκε στο Sigma μέχρι το καλοκαίρι του 2020.
Ο εκλιπών έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 4 μήνες και νοσηλευόταν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». Ήταν σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα δύο εξ αυτών ανήλικα.
Η πορεία του στην Κύπρο
Ερχόμενος από την Αθήνα και αφήνοντας πίσω του ήδη μια πορεία σε MEGA, ΕΡΤ και Alpha, είχε βάλει ως στόχο την ανάπτυξη του τηλεοπτικού σταθμού Mega αναλαμβάνοντας τα ινία ως Γενικός Διευθυντής, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του σταθμού αποτελείτο αποκλειστικά με παραγωγές της Ελλάδας.
Ο Γιώργος Χουλιάρας μέσα σε διάστημα εννέα χρόνων διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του Mega, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε τα μεγάλα show ταλέντων, αλλά και τα reality στην κυπριακή τηλεόραση.
Μερικά από αυτά: «DanSing”, «Get on Stage”, «Πρόβα γάμου” αλλά και η κοινωνική εκπομπή «Έχεις Μέσον» όπου δίνοντας τον λόγο στον πολίτη κατάφερε να προσελκύσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κυπριακού τηλεοπτικού κοινού.
Από τα σημαντικά επιτεύγματα του και η ανάδειξη αρκετών τηλεοπτικών προσώπων όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Στέλλα Στυλιανού, η Κατερίνα Αγαπητού, ο Λουκάς Φουρλάς και η Άντρη Καραντώνη.
Μετά από την πολύχρονη πορεία του στο κανάλι του Αρχαγγέλου ο Γιώργος Χουλιάρας αποχώρησε από το Mega και ανάλαβε τη θέση Διευθυντή Τηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα.
Στις αρχές του 2020 ανακοινώθηκε η παραίτηση του από το Σίγμα αποφασίζοντας να μείνει εκτός τηλεοπτικών δρώμενων για κάποιο χρονικό διάστημα.
Η ημερομηνία τέλεσης της κηδείας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας