Συνάντηση Μητσοτάκη – Αναστασιάδη στο Μαξίμου ενόψει της Πενταμερούς
Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Η συνάντηση πραγματοποιείται ενόψει της διεξαγωγής της άτυπης διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη που έχει συγκαλέσει ο γγ των ΗΕ, για σκοπούς συντονισμού και αλληλοενημέρωσης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Η συνάντηση πραγματοποιείται ενόψει της διεξαγωγής της άτυπης διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη που έχει συγκαλέσει ο γγ των ΗΕ, για σκοπούς συντονισμού και αλληλοενημέρωσης.
Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται, επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο πρέσβης της Δημοκρατίας στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος και ο διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυριάκος Κούρος.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».