Νίκησε κι ελπίζει η Σάλκε (1-0)
Η Σάλκε επικράτησε 1-0 της Άουγκσμπουργκ για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, έφτασε τους 13 βαθμούς και ελπίζει στο θαύμα ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.
Η Σάλκε πήρε την πρώτη της νίκη με τον Δημήτρη Γραμμόζη στον πάγκο της (και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα) κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (1-0) για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, έφτασε τους 13 βαθμούς και ελπίζει στο θαύμα ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.
Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού ξεκίνησε δυναμικά και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 4′ με τον Μποντογάν να κάνει το γύρισμα, ο Γκίγκεβιτς έχασε την μπάλα και ο Σερντάρ από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, χάνοντας ευκαιρίες με τους Χούντελαρ (9′) και Αρίτ (36′).
Η Άουγκσμπουργκ φάνηκε απειλητική στο δεύτερο μέρος, με τον Σταμπουλί να επιχειρεί το σουτ στο 56′ αλλά ο Φέρμαν απέκρουσε, ενώ στην επόμενη φάση ο Ρίχτερ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία για την ισοφάριση στο 77′ με τον Ρίχτερ, η Σάλκε απείλησε με τον Χούντελαρ στο 82′, άντεξε ως το τέλος και κατάφερε να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στη φετινή σεζόν.
Σάλκε: Φέρμαν, Μπέκερ, Σταμπουλί, Τιαό, Αϊντίν, Μασκαρέλ, Ότσιπκα (74′ Κολάσινατς), Σερντάρ, Μποζντογάν (78′ Μουστάφι), Αρίτ (83′ Πασιένσια), Χούντελαρ (83′ Χόουπ)
Άουγκσμπουργκ: Γκίκεβιτς, Φράμπεργκερ, Γκουβελέου, Ουντουοκάι, Γκάμνι (71′ Πέντερσεν), Καλιγκιούρι (71′ Νιντερλέχνερ), Κεντίρα, Γκρουέθο, Βάργκας (79′ Γκρέγκοριτς), Ρίχτερ, Χαν (79′ Μπένες)
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442