Χαμός στα Τρίκαλα : Ο απατημένος σύζυγος έκανε τουλούμι στο ξύλο τον εραστή
Άγριο ξύλο φαίνεται πως έπεσε το βράδυ της Κυριακής στα Τρίκαλα, όταν απατημένος σύζυγος ανακάλυψε την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του
Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που η απιστία του ενός ή του άλλου από το ζευγάρι, φέρνει οδυνηρά αποτελέσματα όταν μάλιστα φτάνει στο σημείο να αποκαλυφθεί.
Μια τέτοια «ροζ» ιστορία αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ στα Τρίκαλα, όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του trikalaIN.gr, o απατημένος σύζυγος ανακάλυψε την εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του και για να τιμωρήσει τον «ερωτικό του αντίζηλο», του έστησε καρτέρι με το αυτοκίνητο σε δρόμο που οδηγεί έξω από την πόλη.
Και σύμφωνα με το σχέδιο του, ο εραστής έπεσε πράγματι στην παγίδα του απατημένου συζύγου, ο οποίος τον…ξυλοφόρτωσε για τα καλά.
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)





















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442