Για τη δική της εμπειρία, όταν προσπάθησαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά μίλησε η Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία μάλιστα εξέφρασε και το παράπονό της

Για τη δική της εμπειρία, όταν προσπάθησαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά μίλησε η Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία μάλιστα εξέφρασε και το παράπονό της.

«Δύο φορές απολύθηκα όταν δεν ενέδωσα σε σεξουαλική παρενόχληση αλλά μου έχει συμβεί παραπάνω. Φανταζόμουν ότι θα έφευγα από την ζωή και δεν θα μιλούσα για αυτό. Έχει ωριμάσει ο κόσμος. Είχα μιλήσει πριν από τρία χρόνια και κανένας δεν ενοχλήθηκε, ήταν σαν να είχα πει κάτι ακόμα… Υπάρχει ακόμα και σήμερα αντίλογος και χρειάζεται εκπαίδευση και παιδεία… Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι ταμπού» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Ας ζητήσουν συγγνώμη από τον Θεό»

«Υπάρχει λόγος να ζητήσουν συγγνώμη αυτοί οι άνθρωποι; Σε τι θα βοηθούσε; Δεν έκαναν αυτά που έκαναν μια φορά αλλά κατ’ εξακολούθηση. Βέβαια είναι άδικο να κατατρώμε και τα παιδιά τους… Ας ζητήσουν συγγνώμη από τον Θεό, αλλιώς είναι υποκριτικό να ζητήσουν τώρα μετά από τόσα χρόνια… Οι δύο απολύσεις ήταν το χειρότερό μου και δεν με βοήθησε αυτό στην καριέρα μου μετέπειτα» συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr