Γιώργος Βάλαρης : Ξέσπασμα εναντίον του lockdown – «Ας αντιδράσει κάποιος στον παραλογισμό»
Με τα κρούσματα να συνεχίζουν να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, ίσως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για τέτοιες αναρτήσεις
Η ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων χθες το απόγευμα σίγουρα δεν ήταν ευχάριστη για κανέναν, οι περισσότεροι όμως σφίξαμε τα δόντια για να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και να βοηθήσουμε να αποσυμφορηθεί η πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας μας.
Όχι, όμως, και ο Γιώργος Βάλαρης, ο οποίος προχώρησε σε μια ανάρτηση που διχάζει.
Γιατί μπορεί η κούραση και οι επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, όπως και ο υπόλοιπος καλλιτεχνικός χώρος να είναι κατανοητές, όμως μια τέτοια δημόσια τοποθέτηση από ένα γνωστό πρόσωπο, μπορεί να αποβεί επικίνδυνη.
Και αυτό γιατί ο ηθοποιός παρέλειψε να αναφέρει τι θα θεωρούσε σωστό ως λύση στην κατάσταση που βρισκόμαστε.
Κι έτσι, ενώ μπορεί να μην είναι γενικώς και αορίστως κατά των μέτρων, από την ανάρτησή του είναι εύκολο να πιστέψει κανείς ότι αντιτίθεται πλήρως στις προσπάθειες περιορισμού της πανδημίας.
Δείτε την ανάρτηση:
«Και άλλο lockdown; E, όχι ας αντιδράσει κάποιος στον παραλογισμό επιτέλους! Καταστρεφόμαστε μήπως ή κάνω λάθος; Τα έχετε όλοι λυμένα τα προβλήματα σας, ή μόνο εγώ είμαι ο άνεργος καλλιτέχνης και επαγγελματίας;».

- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
- Άννα Κορακάκη: Έγινε 30 χρόνων και ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της – Το μήνυμα της
- Αλλαγές στην ετήσια άδεια των εργαζομένων – Δείτε αναλυτικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442