Η Λούρδη Λεόν, κόρη της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα, με τον Κάρλος Λεόν, είναι η πρωταγωνίστρια της συλλογής Spring 2021 του Marc Jacobs.
O φημισμένος νεοϋορκέζος σχεδιαστής μόδας επιστράτευσε την νεαρή Λούρδη στη νέα του διαφημιστική του καμπάνια αν γνωρίζει και συνεργάζεται μαζί της εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες.
H Λούρδη ποζάρει στο στούντιο μπροστά στον φακό της Brianna Capozzi: σε μία από τις φωτογραφίες, η 24χρονη φορά ένα κοντό μπλουζάκι με λουλουδένιο μοτίβο το οποίο δένει μπροστά, ασορτί χοτ παντς, κάλτσες με ζώνες χρωμάτων μέχρι το γόνατο και ψηλοτάκουνες γόβες στο κόκκινο της φωτιάς.
Σε μία άλλη, μπλέιζερ, σορτς και ένα πληθωρικό μπουστάκι σε σχήμα ροζ τριαντάφυλλων, και όλα αυτά συνοδεύουν μαύρα υποδήματα με τακούνι Mary Janes.
Σε όλες τις φωτογραφίες, τα μαλλιά της είναι πύρινα και τα νύχια κόκκινα και μακριά· φορά επίχρυσα κοσμήματα με μαργαρίτες (αναφορά στο άρωμα Daisy του Marc Jacobs) και κρατά μια επιλογή από τσάντες, συμπεριλαμβανομένων της Tote και της Snapshot.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας