Μήδεια: Επέλαση του χιονιά στην Λήμνο- Εγκλωβίστηκαν οδηγοί
Οι χιονοπτώσεις οι οποίες συνεχίζονται έχουν επηρεάσει μέχρι στιγμής τα χωριά, Κορνός, Άγιος Δημήτριος, Σαρδές, Δάφνη και Κατάλλακο
Στην Λήμνο έφτασε η κακοκαιρία Μήδεια αργά χτες το βράδυ.
Οι χιονοπτώσεις οι οποίες συνεχίζονται έχουν επηρεάσει μέχρι στιγμής τα χωριά, Κορνός, Άγιος Δημήτριος, Σαρδές, Δάφνη και Κατάλλακο.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λήμνου ο οποίος μίλησε στον τοπικό σταθμό FM100 σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών, τα αυτοκίνητα των οποίων ακινητοποιήθηκαν στην έξοδο του Αγίου Δημητρίου, κοντά στο Τυροκομείο «Μαρκάκη».
Στην επιχείρηση συνδράμει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Πέρα από την επέλαση του χιονιά στην Λήμνο πρόβλημα δημιουργούν και οι ισχυροί βοριάδες εντάσεως έως και 10 μποφόρ, ενώ σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου σε όλα τα νησιά τού Βορείου Αιγαίου.
- Μπαρτζώκας στους παίκτες του: «Παίξαμε σαν Ολυμπιακός, όλα τα εύσημα σε εσάς» (vid)
- Σέρρες: Άφαντος εδώ και 40 ημέρες 44χρονος – Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του
- Ιράν: Ο πόλεμος εισέρχεται στη δεύτερη εβδομάδα χωρίς σημάδια αποκλιμάκωσης – «Φρικτή νύχτα στην Τεχεράνη»
- Νέες ταινίες: Από τη Νύφη του Φρανκενστάιν στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν
- ΜακΚίσικ: «Είμαι 35, αλλά ποιον καλύτερο θα βρει ο Ολυμπιακός στην θέση μου;»
- Στενά Ορμούζ: Το μεγάλο «μπλόκο» στο πετρέλαιο – Το σχέδιο των 20 δισ.
- «Γύρισα μια ταινία εξ ολοκλήρου μέσα σε ένα κελί φυλακής»
- ΗΠΑ: Ισχυρές καταιγίδες και ανεμοστρόβιλοι έπληξαν το Μίσιγκαν – Tουλάχιστον 4 νεκροί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442