Κέβιν Χαρτ: Ο personal shopper του έκλεβε ψωνίζοντας… τα καλύτερα
Κατηγορείται ότι έκλεψε πάνω από 1 εκατ. δολάρια φτιάχνοντας τη δική του γκαρνταρόμπα με είδη πολυτελείας
Ο πρώην personal shopper του ηθοποιού Κέβιν Χαρτ κατηγορείται ότι έκλεψε πάνω από 1 εκατ. δολάρια από τον διάσημο αμερικανό ηθοποιό.
Συγκεκριμένα, ο Dylan Jason Syer, που ξεκίνησε να εργάζεται για τον Κέβιν Χαρτ το 2015 κατηγορείται πως πραγματοποίησε μη εγκεκριμένες αγορές χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες του ηθοποιού.
Ο 29χρονος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού, πλαστοπροσωπία και σχέδιο εξαπάτησης. Εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 25 έτη. Θα δικαστεί στις 17 Φεβρουαρίου.
Η εισαγγελέας του Queens, Melinda Katz, δήλωσε ότι η πρόσβαση του κατηγορούμενου στις πιστωτικές κάρτες του ηθοποιού ήταν νόμιμη, αλλά κατόπιν φέρεται να συνέχισε να τις χρησιμοποιεί για να ξοδεύει «αστρονομικά ποσά».
Ο Syer φέρεται να αγόραζε είδη πολυτελείας όπως τσάντες Louis Vuitton και ρολόγια Patek Philippe.
Η εισαγγελέας ανέφερε ότι συχνά δημοσίευε φωτογραφίες από τις αγορές στο Instagram.
Η Katz ανέφερε πως οι πράξεις του πρέπει να λειτουργήσουν ως «συναγερμός για όλους μας», και ότι πρέπει να παρακολουθούμε τα έξοδά μας και τις αναφορές από τις πιστωτικές μας κάρτες.
Υπολογίζεται πως ο Χαρτ είχε έσοδα της τάξης των 39 εκατ. δολ. το 2020, σύμφωνα με το Forbes.
O ηθοποιός έχει πάρει μέρος στα «Jumanji», «Central Intelligence» και «The Upside», ενώ τον περασμένο χρόνο ντοκιμαντέρ του Netflix ήταν αφιερωμένο στη ζωή του και την καριέρα του.
To 2018 Κέβιν Χαρτ είχε παραιτηθεί από την παρουσίαση των Όσκαρ λόγω ομοφοβικών σχολίων, ενώ αργότερα με δημόσιες δηλώσεις του απολογήθηκε στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.
- Καταστήματα: Μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτά σήμερα Μ. Πέμπτη – Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα
- ΑΕΚ: Οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Νίκολιτς στο πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (pics)
- Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα – Τι συμβολίζει το έθιμο
- «Δείξε τι μπορεις να κάνεις»: Στη νέα εποχή της εργασίας, ένα καλό βιογραφικό δεν αρκεί
- Οι «βόλτες» της δικογραφίας για τις υποκλοπές ας μην οδηγήσουν σε παραγραφή και συγκάλυψη
- «Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν»: 8 επιπλέον παραστάσεις στο θέατρο Εν Αθήναις
- The Expla-in Project | Τζέφρι ‘Eπσταϊν: Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα;
- Ποιες χώρες εκδίδουν τα περισσότερα διαβατήρια σε «πολίτες εκτός ΕΕ»; – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442