Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέκα πράγματα που δεν ξέραμε για την ελληνικής καταγωγής Αυστραλιανή σταρ Martha Kalifatidis

Δέκα πράγματα που δεν ξέραμε για την ελληνικής καταγωγής Αυστραλιανή σταρ Martha Kalifatidis

Όχι ότι καιγόμαστε και να τα μάθουμε, αλλά κουβέντα να γίνεται

Η Αυστραλιανή, ελληνικής καταγωγής,  juicy Μάρθα είναι single για μεγάλο χρονικό διάστημα και συνεχίζει να αναζητά την αδελφή ψυχή της μέσω του «Married at First Sight Show».  Μετά από αυτή την εξαιρετικά χρήσιμη είδηση, ας κάνουμε μια βουτιά στο κοντινό και μακρινό περελθόν της 32χρονης σταρ.

1. Η Μάρθα είναι make up artist

Η Μάρθα είναι free lancer καλλιτέχνιδα μακιγιάζ που ειδικεύεται σε ειδικές περιστάσεις όπως γάμους, καθώς και επίσημες εκδηλώσεις. Αν και ανεξάρτητη, εδρεύει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

2. Η Μάρθα έμαθε να περπατά ξανά μετά από ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα

Στα 16, η Μάρθα και ο 19χρονος ξάδερφος της Τζωρτζ έκαναν πολλή χαρά. Ο Τζωρτζ, ο οποίος οδηγούσε, ήταν νηφάλιος, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το αυτοκίνητο να χτυπήσει ένα δέντρο, με αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής του Τζωρτζ. Η ίδια η Μάρθα ήταν τυχερή που έζησε-μετά από αρκετές επεμβάσεις, ανέκτησε και την κινητικότητά της.

3. Η Μάρθα έχει κάνει αισθητική χειρουργική

Εκτός από μάσκες προσώπου, έχει υποβληθεί σε αισθητική χειρουργική επέμβαση που περιλάμβανε Botox, πληρωτικά και ρινοπλαστική. Η Μάρθα παραδέχτηκε επίσης ότι έφτιαξε και το στήθος της, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε ποτέ της συμπληρώματα χειλιών, αν και οι φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν ότι τα χείλη της είχαν υποστεί αρκετά μετασχηματισμό. Η Μάρθα αποκάλυψε ότι όταν έχει παιδιά, θα κάνει περισσότερες πλαστικές.

4. Φοβόταν ότι ο άντρας της ήταν πολύ νέος για αυτήν

Η Μάρθα παρατήρησε ότι ο Michael φαινόταν τόσο υγιής και θαύμαζε το λαμπερό δέρμα και την παρουσία του. Την ημέρα του γάμου τους, φοβόταν να ρωτήσει τον Michael για την ηλικία του γιατί νόμιζε ότι ήταν δέκα χρόνια νεώτερος. Οι φίλοι της δεν το έκαναν ευκολότερο όταν την πείραζαν ότι έμοιαζαν με μητέρα και γιο. Έτσι, ανακουφίστηκε όταν έμαθε ότι ήταν 27 ετών, λίγα μόνο χρόνια νεώτερός της.

5. Η Μάρθα υπερασπίστηκε μια συμπαίκτρια-αντίπαλό της

Η Ines Basic, ηθοποιός του σόου Married at First Sight, όπου η Martha πρωταγωνιστεί, χαρακτηρίστηκε νύφη από την κόλαση και έλαβε κάποιες κακές κριτικές από τους τηλεθεατές. Η Μάρθα, η οποία ήταν η φίλη της από το πρώτο επεισόδιο της σεζόν έξι,  έσπευσε να την υπερασπιστεί λέγοντας ότι είναι ειλικρινής άνθρωπος που μιλά όπως νιώθειι. Η Μάρθα συνέχισε να την περιγράφει ως το πιο περιποιητικό, το πιο γλυκό και όμορφο κορίτσι.

6. Η Μάρθα ποτέ δεν αποκάλυψε τους πρώην φίλους της

Παρά τη δραστηριότητα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ανάρτηση άγριων εικόνων, η Μάρθα έχει διατηρήσει ένα μυστικό της προηγούμενης ερωτικής της ζωής, χωρίς να αποκαλύψει επίσημα κανέναν από τους πρώην φίλους της. Ωστόσο, από τις φωτογραφίες, μπορεί κανείς να συμπεράνει εύκολα ότι είχε το μερίδιο των φίλων της πριν εγκατασταθεί στο γάμο.

7. Έζησε με τους γονείς της έως το 2018

Μετακόμισε από το σπίτι των γονιών της στη Μελβούρνη μόλις πριν λίγα χρόνια, για να εγκατασταθεί στο Σίδνεϊ. Για τα αμερικανικά δεδομένα αυτό μπορεί να θεωρηθεί λίγο κάπως, αλλά εντάξει.

8. Είναι single εδώ και πολύ καιρό

Η Μάρθα έχει αγωνιστεί να βρει κάποιον με τον οποίο μπορεί να βρει μια πραγματική σχέση. Κατηγορεί τον εαυτό της, λέει ότι είναι επιλεκτική και πάντα θέλει να έχει τον έλεγχο. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που ελπίζει να αλλάξει καθώς είναι πρόθυμη να το βελτιώσει στον εαυτό της.

9. Οι σύζυγοι της Μάρθα ήταν μικρότεροι από αυτήν

Λένε ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός και ισχύει για τη Μάρθα Καλιφατίδη που ήξερε να διαλέγει τα πιο όμορφα και δροσερά αγόρια.

10. Ο σύζυγός της το 2018 ήταν οριακά ομορφότερός της (sic)

Φυσικά από τις φωτογραφίες Instagram που δημοσιεύει, είναι εύκολο να πούμε ότι ο Σαμουήλ λειτουργεί. Οι κοιλιακοί και τα μπράτσα του αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι παίρνει στα σοβαρά τη δουλειά του. Τόσο παθιασμένος με το να είναι σε φόρμα ήταν, που κέρδισε το 2017 WNiF και AEFM Fitness Model Search, όπου εκτός από την εμφάνιση στο εξώφυλλο του περιοδικού WNiF του καλοκαιριού 2017, του απονεμήθηκε ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών και πρόσβαση σε ευκαιρίες για να εργαστεί ως μοντέλο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024