Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μια ανθολογία-φόρος τιμής στη σόλο καριέρα του Joe Strummer

Μια ανθολογία-φόρος τιμής στη σόλο καριέρα του Joe Strummer

Στα καλύτερα σημεία της σόλο καριέρας του θρύλου των Clash, του Joe Strummer, επικεντρώνει η καινούρια ανθολογία «Assembly»

Στα καλύτερα σημεία της σόλο καριέρας του θρύλου των Clash, του Joe Strummer, επικεντρώνει η καινούργια ανθολογία «Assembly», η οποία θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική εταιρεία Dark Horse Records στις 26 Μαρτίου.

Στην ανθολογία περιλαμβάνονται σιγκλ και αγαπημένα των φανατικών θαυμαστών του Strummer από τα σόλο LP του τραγουδιστή-τραγουδοποιού και τη δουλειά του με τους Mescaleros.

Μεταξύ αυτών, τα «Coma Girl» και «Johnny Appleseed», μια ερμηνεία του τραγουδιού του Bob Marley «Redemption Song» και το «Love Kills» από το σάουντρακ της ταινίας «Sid and Nancy».

Η 16 τραγουδιών ανθολογία θα περιλαμβάνει επίσης και τρεις ερμηνείες που θα ακούσουμε για πρώτη φορά: ερμηνείες των «I Fought the Law» και «Rudie Can’t Fail» που ο Strummer έδωσε ζωντανά στις 24 Νοεμβρίου του 2001, στην Brixton Academy, καθώς και μια ακουστική ερμηνεία του «Junco Partner» από το στούντιο άλμπουμ «Sandinista!» των Clash.

Το «Assembly» θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά, αλλά και σε διπλό μαύρο βινύλιο και σε CD – με καινούριο κείμενο που έχει γράψει ο εδώ και πολύ καιρό φανατικός θαυμαστής του Strummer, ο Jacob Dylan.

Και θα είναι η πρώτη καινούργια κυκλοφορία του Strummer στη δισκογραφική εταιρεία του George Harrison, την οποία ενεργοποίησαν εκ νέου το 2020 ο γιος του George, ο Dhani και ο David Zonshine. Η Dark Horse έχει ήδη επανεκδώσει τα LP της περιόδου του Strummer με τους Mescaleros «Rock Art and The X-Ray Style», «Global A Go-Go» και «Streetcore».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024