Με δύο γκολ του Κριστιάνο, η Γιουβέντους νίκησε την Ίντερ και είναι ένα βήμα από την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.
Στο 76ο λεπτό, ο κόουτς των Μπιανκονέρι αποφάσισε να περάσει στον πάγκο τον Ρονάλντο, μια κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.
Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για την απόφαση που πήρε στο ντέρμπι με την Ίντερ, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια ρήτρα η οποία να μην του επιτρέπει να τον κάνει αλλαγή σε αγώνες.
«Είναι φυσιολογικό ότι όταν παίζεις σε έναν αγώνα όπως αυτό θέλεις να παίξεις για να βοηθήσεις την ομάδα. Δεν υπάρχει ρήτρα που να λέει ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή ο Κριστιάνο. Ξέρει ότι είναι θεμελιώδης παίκτης για εμάς αλλά για να είναι στην κορυφή, πρέπει να παίρνει ανάσες.
Το απέδειξε με τις εμφανίσεις του μετά από τη μερική κριτική που του ασκήθηκε. Δεν θα μπορούσε να έχει κάνει καλύτερα από αυτό. Του είπα ότι έπρεπε να ξεκουραστεί, έχουμε ένα σημαντικό αγώνα το Σάββατο. Έχει παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, και λίγη ξεκούραση ανά κάποια διαστήματα είναι καλή γι ‘αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «μπιανκονέρι» στο Rai Sport.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Παγκόσμιος χαμός για το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Euroleague, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, καθώς μεταδόθηκε σε πολλές χώρες. Ξεπέρασε και το ντέρμπι της Σερβίας.
Η ανατροπή των «ερυθρόλευκων» ήταν επικών διαστάσεων, με τον Σέρβο διαγώνιο να «σαλπίζει» την αντεπίθεση του Ολυμπιακού και να οδηγεί τους πειραιώτες στην κατάκτηση του Super Cup
LIVE: Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης για τη 17η αγωνιστική της Bundesliga.