Ευχάριστα νέα για τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Σέρχιο Αγκουέρο, καθώς ο αργεντινός επιθετικός ανάρρωσε από τον κοροναϊό και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αγκουέρο, τα τελευταία του τεστ ήταν αρνητικά και ήδη έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και αναμένεται να δώσει το «παρών» στην επόμενη αναμέτρηση των Πολιτών.
«Ανάρρωσα από τον κοροναϊό. Σήμερα πήγα στο γυμναστήριο της ομάδας και σύντομα θα επιστρέψω και στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου. Δεν μπορώ να περιμένω» ανέφερε ο Σέρχιο Αγκουέρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Το διοικητικό συμβούλιο της Madison Square Garden Sports εξετάζει την πιθανότητα δημιουργίας ενός spin-off που θα μετατρέψει τις δύο θρυλικές ομάδες σε ξεχωριστές και αυτοτελείς δημόσιες εταιρείες