Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ρελαντί η Νάπολι (2-0)

Στο ρελαντί η Νάπολι (2-0)

Με ένα γκολ του Ελμάς και ένα του Πολιτάνο, η Νάπολι επικράτησε εύκολα με 2-0 απέναντι στην Πάρμα και έφτασε την Ρόμα στην 4η θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Νάπολι κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Πάρμα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», επικρατώντας με 2-0 της Πάρμα.

Οι «παρτενοπέι» δεν ένιωσαν καθόλου πίεση κόντρα στην 19η Πάρμα που δεν μπόρεσε ούτε αυτή τη φορά να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, με το έργο της παραμονής να παραμένει ακόμη δύσκολο. Ελμάς και Πολιτάνο τα δύο γκολ των γηπεδούχων.

Καλύτερη από το ξεκίνημα ήταν η Νάπολι, με την ομάδα του Γκατούζο να φτάνει κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει. Ο άνθρωπος που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους ήταν ο Ελίφ Ελμάς με έναν τρομερό τρόπο. Ο 24χρονος, πήρε την μπάλα από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε και με ένα υπέροχο πλασέ έγραψε το 1-0 στο 32ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι είχε ξανά τον έλεγχο και στα τελευταία λεπτά «κλείδωσε» το «τρίποντο». Ο Ματέο Πολιτάνο σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και εν τέλει κατέληξε στα δίχτυα της Πάρμα, με τη Νάπολι να παίρνει τη νίκη και να σκαρφαλώνει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι (77′ Μακσίμοβιτς), Ελμάς (77′ Χισάι), Ντέμε, Ζιελίνσκι (70′ Μπακαγιόκο), Λοσάνο, Πετάνια (63′ Πολιτάνο), Ινσίνιε

ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Οσόριο, Γκαλιόλιο, Πετσέλα (79′ Μπούσι), Γκράσι (45′ Ερνάνι), Μπρούγκμαν (79′ Ντένις Μαν), Κούρτιτς (81′ Σιπριέν), Κούτσκα, Κορνέλιους, Ζερβίνιο

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024