Δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» στο Λονδίνο! Η Λίβερπουλ με τον πιο εμφατικό τρόπο δείχνει ότι επιστρέφει και μετά το 3-1 κόντρα στην Τότεναμ, νίκησε με το ίδιο σκορ και τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας.
Δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» στο Λονδίνο! Η Λίβερπουλ με τον πιο εμφατικό τρόπο δείχνει ότι επιστρέφει και μετά το 3-1 κόντρα στην Τότεναμ, νίκησε με το ίδιο σκορ και τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας.
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θυμίζει ξανά τον παλιό καλό της εαυτό. Εκείνον της πρωταθλήτριας. Και παρά το γεγονός ότι λίγο πριν την εκκίνηση του ματς έχασε τον Σαντιό Μανέ με τραυματισμό, δεν πτοήθηκε. Πέτυχε δεύτερη σερί τριάρα στην Premier League και πλέον βρίσκεται μόλις στο -1 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με τις δύο ομάδες να έχουν τα ίδια ματς.
Επίσης, με αυτή τη νίκη οι «κόκκινοι» πλέον βρίσκονται στην 3η θέση με 40 βαθμούς, καθώς προσπέρασαν τη Λέστερ των 39 πόντων. Στο -4 από την κορυφή η Λίβερπουλ, με τη Μάντσεστερ Σίτι όμως να έχει ματς λιγότερο.
Η Ισπανίδα Τζούντιτ Ρομάνο Γκαρθία έχει καταφέρει να τα προλαβαίνει όλα, ακόμη και ως μητέρα δυο κοριτσιών: «Μητέρες μου έλεγαν συχνά να πλένω τα πιάτα»
Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, Εθνική πόλο Γυναικών νίκησε 22-16 την Ιαπωνία στην τελευταία ημέρα της προκριματικής φάσης του World Cup (Division 1) στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.