Στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αυστριακός αμυντικός του Άρη, Εμανουέλ Σάκιτς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:
Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας του: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο κάναμε πολλά λάθη. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως ήρθε η ηττα».
Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν: «Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Να κερδίσουμε, να επιστρέψουμε χαρούμενοι σπίτι και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Έχουμε μεγάλο βάθος στο ρόστερ και παίκτες που μπορούν να προσφέρουν».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).